Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. De levertijd van onze deals is maximaal 25 dagen. U ontvangt van ons een e-mail over de voortgang van uw bestelling

Verzendkosten

Wij berekenen geen verzendkosten! Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van Skynet/PostNL/Bpost.

Bedenktijd producten

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via support@mountainsdeals.com. Wij zullen vervolgens de credits binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour weer toevoegen aan uw account mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kan hier voor contact opnemen met support@mountainsdeals.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Bedenktijd abonnement

Heeft u een abonnement afgesloten? Binnen 14 dagen kan u kosteloos en zonder opgave van reden van het abonnement afzien. Voor de herroeping gebruikt u het standaardformulier, of u neemt contact met ons op. Na herroeping krijgt u het volledige bedrag, min de eventueel genoten credits, teruggestort op uw rekening.

Formulier voor herroeping

Klik hier om te downloaden (.docx)

Afhankelijk van de gekozen periode kan u het lidmaatschap per maand opzeggen (minimaal één maand op voor het einde van het lidmaatschap), dit kan via het contactformulier, email of telefonisch (+31 (0)20 - 891 2986).

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constantering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Uw facturen kan u terug vinden op de pagina Account » Facturen. U kan uw openstaande factuur betalen via iDeal, bankoverschrijving en automatische incasso.

Betalingstermijn
De betalingstermijn is 14 dagen na factuurdatum. Na deze 14 dagen ontvangt u een betalingsherinnering. Mocht u ook dit bericht gemist hebben dan sturen wij na 5 dagen een laatste aanmaning.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar support@mountainsdeals.com. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Contact

Openingstijden
Maandag: 10:00- 15:00
Dinsdag: 10:00- 15:00
Woensdag: 10:00- 15:00
Donderdag: 11:30 - 15:00
Vrijdag: 10:00- 12:00
Telefoonnummer
Nederland: 020 - 891 2986
Vanuit het buitenland: +31 20 - 891 2986

E-mail
support@mountainsdeals.com
Adres
RANDSTAD 21-51
1314BH Almere
Nederland
Wij houden hier geen voorraad. Afhalen van producten is daarom niet mogelijk.
Postadres
MountainsDeals
Postbus 288
1380AG Weesp
Nederland